JOUW BEDRIJF IN KAART

Als eerste stap zal ik steeds starten met jouw bedrijf beter te leren kennen. Deze kennismaking kan zeer kort of zeer uitgebreid zijn, afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken en de acties die hierop zouden aansluiten. Zo schets ik een duidelijk beeld over jouw bedrijfsactiviteiten, de markt en belangrijke concurrenten alsook jouw positionering. Aansluitend hierop neem ik uiteraard jouw marketingactiviteiten grondig onder de loep. Dit voor zowel offline marketing – flyers, krantenadvertenties, radiospotjes… als online marketing – social media, SEA, SEO, e-mailmarketing… .

Wil jij weten waar jij staat met jouw bedrijf?

marketing analyse
marketing strategie

MARKETINGSTRATEGIE

Op basis van alle ontvangen informatie én de doelstellingen van jouw bedrijf teken ik een strategie uit. Deze marketingstrategie is op maat gemaakt en houdt rekening met waar jij en je onderneming naartoe willen groeien. Dit advies omvat op welke kanalen jullie het beste inzetten met een bijhorend advertentiebudget. Zo krijgen jullie een totaalbeeld van de aanbevolen marketinginvestering.

Wens jij een duidelijke marketingstrategie die je vooruit helpt?

STARTEN MET MARKETINGACTIVATIE

Ik weet wie je bent, wat je wil bereiken én we hebben samen een marketingstrategie afgeklopt? TOP! Laten we nu starten met het uitvoeren van je gepersonaliseerd marketingplan. TWAM kan de volledige uitvoering op zich nemen, met een wekelijkse of maandelijkse rapportering behoud jij nog steeds de volledige controle. Heb je zelf iemand in dienst die professionele marketingbegeleiding en coaching nodig heeft? Ook hiervoor staat TWAM je bij.

Klaar om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen?

social media advertising

Volg jij TWAM al op sociale media?