Hallo, ik ben Claire!

Fijn dat je jouw weg gevonden hebt naar mijn website. Sinds mei 2021 ben ik Freelance Marketing Consultant. In 2011 ben ik afgestudeerd en ondertussen zit er 9 jaar marketingervaring in mijn rugzak.

Opgegroeid in Groot-Bijgaarden, verhuisd van Gent naar Aalst om uiteindelijk de liefde te zijn gevolgd tot in Herzele. Intussen ben ik ook mama van 2 pagadders en stiekem ook wel grote fan van woongemeente Herzele! Al val ik hier stiekem wel uit de boot met mijn Vlaams-Brabants “accent” en Franse rrrrr.

Wat je van mij kan verwachten als persoon? Eerlijkheid en openheid. 

Hecht jij hier ook veel belang aan bij leveranciers?
marketing consultant

Waarom die stap naar zelfstandig ondernemer?

Een duidelijke visie over hoe ik ondernemers zelf wil helpen om vooruit te gaan met hun bedrijf. Mijn ervaringen zijn zeer uiteenlopend – van multinationals naar de kapper om de hoek. De noden zijn niet te vergelijken, maar aan elke klant hecht ik oprecht even veel belang. Als zelfstandige marketing consultant creëer ik meer vrijheid om dit case per case aan te pakken.

Dankzij mijn brede kennis (radio, tv, OOH, print, online marketing) kan ik een totaalplaatje schetsen en een alomvattend advies geven. Qua uitvoering neem ik veel zelf in handen, gaat het mijn petje te boven? Dan zorg ik nog steeds voor een oplossing.

Wil jij meer weten over wat TWAM juist te bieden heeft?
marketing consultant

Waarom TWAM?

Tijdens mijn tewerkstelling in een agency werkte ik met enkele collega’s samen onder het motto Together We Achieve More. De samenwerking zat écht goed waardoor we individueel maar ook samen betere resultaten behaalden voor de klant. Die dynamiek geldt ook voor bedrijven die bewust kiezen om een marketing partnership aan te gaan.

Vanuit deze mindset wil ik (kleine) ondernemingen helpen groeien in een open en transparante samenwerking. 

Klaar om het marketingverhaal van jouw onderneming een nieuwe wending te geven?

Volg jij TWAM al op sociale media?